Epson Bläckpatron paket 6-färger 378XL/478XL
Artikelnummer: 1046320

Epson Bläckpatron paket 6-färger 378XL/478XL

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:

Claria Photo HD-bläck ger mjuka tonövergångar, djupa och mer naturliga svarta nyanser, detaljrika högkontrastbilder och naturliga hudtoner.

1 490 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Bläckpatronpaket med 378XL/478XL

Claria Photo HD-bläck ger mjuka tonövergångar, djupa och mer naturliga svarta nyanser, detaljrika högkontrastbilder och naturliga hudtoner. Claria Photo HD-bläck är idealiskt för dig som vill producera och presentera imponerande, blanka foton med hög kvalitet.

Passar till

  • Expression Photo XP-15000
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn