Traditional Photo Paper Rulle 24" x 15m

Epson Traditional Photo Paper Rulle 24" x 15m

Artikelnummer: 1018225
  • Mycket högt D-max ger en bred färgskala
  • Snabbtorkande papper
  • Fiberpappersbas
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Detta papper har en fiberpappersbas med en vikt på 300 g/m2, är syra- och ligninfritt, mikroporöst, glatt samt har en satinerad yta (F-typ) med minimal glansskillnad. Dessutom har det ett mycket högt D-max, en bred färgskala och är snabbtorkande.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.