Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Projektorduk Diplomat electric smart motor

Euroscreen Projektorduk Diplomat electric smart motor

Artikelnummer: 1035126
6 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Diplomat är en högkvalitativ duk i vit aluminiumkassett som tack vare sin robusta konstruktion och flexibla installation är förstahandsvalet bland våra professionella köpare. Infästning i tak eller vägg görs med hjälp av infästningsanordningar som går att skjuta i sidled till önskade positioner.
Diplomat har ett matt vitt dukmaterial med gain 1.1 och en betraktningsvinkel på 180º.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.