Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batteri FT-BP130 Fanton V-mount

Farseeing Batteri FT-BP130 Fanton V-mount

Artikelnummer: 1032384
3 245 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Farseeing Fanton FT-BP130 V-mount

V-mount batteri för videokameror. 8,8Ah, 130Wh, 14,8V.

Batteriet är utrustat med både D-tap för tex belysning, DC-port för att driva en monitor och en USB-port för att driva enheter via USB. En 5-nivå LED-indikator visar återstående batterikapacitet.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.