Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vattentät gimbal med förlängningsarm anpassad för GoPro

Feiyutech G5 + Reach Pole V2 700

Artikelnummer: 1041394
 • Treaxlig gimbalstabilisering ger dig mjukare och stabilare filmer
 • Använd din gimbal som en selfiestick eller en kort bom
 • En fyrvägskontroller och funktionsknapp på handtaget ger dig full kontroll
1 585 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Feiyutech G5 + Reach Pole V2 700

Ge dina actionfilmer bättre stabilitet! Handhållen gimbalstabilisator för actionkameror. Detta kitet innehåller Feiyutech G5 och Reach Pole V2 700.

Fördelar:

 • Tillverkad i aluminium
 • Vattentålig - IP67-klassad
 • Passar GoPro Hero 3/4/5/6/7 och andra kameror i samma storlek
 • Smidigt selfie-mode
 • Laddas via USB
 • 8h batteritid

Vattentålig

G5 är anpassad att användas med action-kameror och är därför även vattentålig enligt IP67-klassad, vilket innebär att den kan sänkas ned till 1m utan att ta in skadliga mängde vatten under kortare stund. På så vis kan du använda din gimbal där den behövs som mest, bland snö, vatten och andra spännande miljöer.

Använd hela dagen

En 3-axlig gimbal-stabilisering till din kamera kommer ger dig mjukare, stabilare filmer och en mer professionell känsla på dina filmer. G5 är tillverkad i aluminium vilket gör den tålig, kompakt och med 8h batteritid kan du ha med den hela dagen. G5 laddas enkelt via USB, perfekt tillsammans med en powerbank i väskan.

Kontroller

En 4-vägskontroller och en FN-knapp på handtaget ger dig möjlighet att kontrollera riktningen manuellt samt växla mellan olika lägen. Botten på handtaget är utrustat med en 1/4" gänga för ytterligare vidaremontering

Förlängningsarm till gimbal

Feiyutech Reach Pole V2 700 är ett handtag på 70cm som används för att förlänga greppet på en Feiyutech eller annan gimbal med 1/4"-gänga i botten. Med denna kan du använda din gimbal som en selfiestick eller en kort bom. Reach Pole har en 1/4" skruv i toppen och 1/4" gänga i botten, så du kan även placera Reach Pole på ett bordsstativ eller skruva ihop två stycken. Reach Pole lämpar sig best till smartphonegimbals och rekomenderas inte för användning ihop med en systemkamera.

Levereras med:

 • G5
 • Batteri
 • USB-kabel
 • Reach Pole v2 700

OBS! Kameran på bilden ingår ej.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.