Reprostativ komplett med belysning

Fotobestway Reprostativ komplett med belysning

Artikelnummer: 319444
2 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Billigt och enkelt reprostativ för dig, som vill t.ex reproducera fotografier (ex. gamla släktbilder), skisser mm. Reprostället är avsedd för lättare digitalkameror och levereras komplett med två belysningsarmar med E27-lampsocklar. (Lampor ingår ej). Belysningsarmarna har tvingfästen för fastsättning i bottenplattan.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.