Väggfäste för 3 st bakgrunder

Fotobestway Väggfäste för 3 st bakgrunder

Artikelnummer: 1039757
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Fotobestway Väggfäste för 3 st bakgrunder

Fotobestway väggfäste för tre stycken bakgrunder som gör att du snabbt kan byta bakgrund under fotograferingen utan behöva rulla upp bakgrunden för hand. Detta gör att du sparar tid, kraft och utrymme genom att alltid ha rullarna monterade i taket eller på väggen.

Fördelar

  • Kan monteras på vägg eller i taket
  • Klarar tre fonder med expandrar monterade åt gången

Expandrar

Till denna bakgrundsupphängning behöver du köpa till rullexpandrar vilket göra att du kan enkelt kan rulla upp eller ned bakgrunden genom att rulla kedjan tills bakgrunden är på plats. 

Levereras med

  • 2 stycken svarta konsoler
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.