Kameraväska LC-X100F Premium brunt skinn till

Fujifilm Kameraväska LC-X100F Premium brunt skinn till

Artikelnummer: 1031788
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Snygg skinnväska, modellanpassad till Fujifilm X100F

Denna snygga, praktiska och modellanpassade väska till Fujifilm X100F håller din kamera skyddad mot lättare stötar och repor samtidigt som den ger ett bättre grepp vid fotografering. Väskan är gjord av äkta läder och ger en lyxig känsla. Batteri och minneskort kan bytas med väskan monterad.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.