Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraväska LC-X30 v2 Premium skinn till X30 black

Fujifilm Kameraväska LC-X30 v2 Premium skinn till X30 black

Artikelnummer: 1013978
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Elegant väska i äkta läder
Detta är kameraväskan av mycket elegant design som är gjord av äkta läder som formar sig efter ditt grepp med tiden. Den är skräddarsydd efter Fuji X30's kompakta och lätta kamerahus. Väskan är designad för att göra fotograferingen enkel samtidigt som det ska vara smidigt att öppna och stänga väskan med det speciellt utformade locket med magnetiska knäppen.

Luckan på basen gör det möjligt för dig att ta ur minneskort och batteri utan att ta bort väskan. Du kan använda kamerans objektivlock. En axelrem medföljer.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.