Fjärrkontroll till VIRB!

Garmin Fjärrkontroll till VIRB!

Artikelnummer: 1010699
450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Fjärrkontroll med vilken du trådlöst kan styra din VIRB-kamera på upp till 10 meters avstånd. Kontrollen är stark, lätt, kompakt och vattentät, samt har ett automatiskt viloläge för att spara batteritid. På fjärrkontrollen finns tre praktiska knappar för att starta och stoppa inspelning, samt ta stillbilder - och en lampa lyser antingen grönt för att visa att den hittat en VIRB-enhet, eller rött för att visa att ansluten VIRB-kamera spelar in.

Levereras med
Fjärrkontroll, fäste, handledsrem med extra förlängningsrem och halsrem.
Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.