Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Handledsrem till VIRB 360/X/XE

Garmin Handledsrem till VIRB 360/X/XE

Artikelnummer: 1035302
259 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Handledsrem till VIRB 360/X/XE

Styr enkelt VIRB 360, X eller XE genom att fästa actionkameran i den här tygremmen och sätta den runt handleden, fotleden eller något annat föremål, till exempel ett träd eller en flaggstång, med upp till 203 mm (8 tum) i diameter. Kameran kan fästas direkt i remmen som passar alla handleder och kläder – du kan till och med bära den utanpå en tjock jacka. Satsen innehåller ett kardborreband, en förlängningsrem och ett fäste.

Kompatibel med:

  • VIRB® 360
  • VIRB® Ultra 30
  • VIRB® X
  • VIRB® XE
     

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.