Garmin Venu 2 Plus White and cream gold
Garmin Venu 2 Plus White and cream gold
Garmin Venu 2 Plus White and cream gold
Garmin Venu 2 Plus White and cream gold
Garmin Venu 2 Plus White and cream gold
Garmin Venu 2 Plus White and cream gold
Garmin Venu 2 Plus White and cream gold
Garmin Venu 2 Plus White and cream gold
Garmin Venu 2 Plus White and cream gold
Garmin Venu 2 Plus White and cream gold
Artikelnummer: 1053926

Garmin Venu 2 Plus White and cream gold

Venu 2 Plus med samtalsfunktioner och röstassistent-stöd

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • 1,3" AMOLED-skärm med Gorillaglas 3
 • Upp till 9 dagars batteritid
 • Högtalare och mikrofon för samtal samt stöd för Siri, Google Assistant och Bixby

Välj färg

0 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Med Venu 2 Plus har Garmin tagit sin populära smartwatch Venu 2 och uppgraderat den än mer. Klockan har fått inbyggd högtalare och mikrofon vilket gör att du dels kan ta hjälp av din smarta röstassistent direkt via handleden, och även att du kan föra telefonsamtal utan att plocka upp mobilen ur fickan. Precis som tidigare har smartklockan en ljusstark AMOLED-skärm med pekfunktioner, inbyggt minne för både musik och appar, GPS-anslutning för navigering och geotaggning samt en batteritid som låter dig använda klockan över en vecka på en enda laddning. Garmin Venu 2 Plus hjälper dig både i din vardag på jobbet, under träningen på fritiden och håller till och med koll på din sömn när du sover. Starta ditt nya enklare liv med Venu 2 Plus.

Fördelar

 • 1,3" ljusstark färgpekskärm av AMOLED-typ
 • Rund boett i rostfritt stål
 • Kompatibel med både Android- och iOS-mobiler
 • Ta emot mobilsamtal
 • Ta hjälp av din smarta assistent tack vare stöd för Siri, Google Assistant och Bixby
 • WiFi, Bluetooth och ANT+
 • GPS, GLONASS, Galileo
 • Personalisera din klocka genom att hämta appar, widgets och urtavlor med mera tack vare Garmin Connect IQ
 • Internminne för upp till 650 musiklåtar
 • Vattentät enligt 5 ATM, klarar tryck motsvarande 50 meters djup
 • Betala kontaktslöst med Garmin Pay
 • Smartnotiser från mobiltelefonen
 • Över 25 sportappar för registreringar av din träning
 • Pulsmätning vid handleden
 • Fall-detektion med uppringning av ICE-nummer
 • Stress- och sömnövervakning
 • Menscykelspårning för kvinnor
 • Upp till 9 dagars batteritid i smartwatch-läge och upp till 8 timmar i GPS-läge med musik

Nytt i Venu 2 Plus

Den stora uppgraderingen mellan Garmin Venu 2 och Venu 2 Plus är inbyggd mikrofon och högtalare, vilket gör att du kan både prata och höra via klockan. Så när Venu 2 Plus är ansluten till din mobil via Bluetooth kan du svara på inkommande telefonsamtal direkt från handleden. Det i sin tur innebär att du smidigt kan föra samtal utan att behöva plocka upp mobilen ur fickan eller väskan vilket är praktiskt om du är upptagen med annat.

Mikrofon- och högtalarsystemet bär även med en annan uppgradering i form av smart hjälp via röstassistent. Garmin Venu 2 Plus är kompatibel med Siri, Google Assistant och Bixby så du kan be om hjälp direkt via klockan. Få hjälp med att svara på textmeddelanden, be om vägbeskrivning eller styra andra smarta hem-enheter.

Garmin Venu 2 Plus har mikrofon, högtalare och stöd för röstassistent

Vattentät smartwatch med lång batteritid

Förutom att Venu 2 Plus har en snygg och stilren design utformad som ett klassiskt armbandsur som gör att klockan passar lika bra på jobbet som på fritiden, så är denna smartwatch full av smarta och praktiskta funktioner. Medan smartwatches från andra varumärken måste laddas ungefär en gång om dagen så har Garmin gett sina klockor riktigt lång batteritid. I smartwatch-läge kan du använda Venu 2 Plus över en vecka – upp till nio dagar – på en enda laddning. Om du aktiverar GPS och lyssnar på musik via klockan har du en batteritid på upp till åtta timmar. Laddning sker sedan snabbt och enkelt via den medföljande USB-kabeln med Garmins specialkontakt.

Garmin har även gjort sina klockor tåliga för livet med en vattentäthet på 5 ATM, vilket innebär att den tål tryck motsvarande 50 meters djup. Det gör att du kan duscha, simma, snorkla och dyka i vattnet med din klocka på dig utan problem.

GPS-spårning för geotaggning av dina fotografier

Garmin har hållt på med navigeringssystem och GPS'er i över 30 år och den kunskapen har de tagit med sig när de tillverkar smartwatches. Tack vare inbyggd GPS/GLONASS/Galileo-mottagare så kan du få detaljerad spårningsdata på dina fotopromenader, bröllopsfotograferingar och hela film- och fotoresor – för alla dina kameror. Oavsett om du försöker spåra dina äventyr på en karta eller ange bildtextinformation i bildens metadata hjälper det dig att veta exakt var ett foto togs. Istället för att veta att du fotograferat en "gravplats utanför Rom", "en handelsmarknad i Vietnam" eller "vacker bro över ån" så kan du få ett exakt GPS-spår som kan användas för geotaggning av dina bilder.

GPS-funktionen skapar också möjligheter att använda den platsinformationen på andra sätt såsom realtidsuppdatering, solens platsspecifika upp- och nedgångstider och till och med månfaser. Genom tredjepartsappar kan du också lägga till saker som information om flera tidszoner och månuppgångs- och måntider.

Smartaviseringar från mobiltelefonen

Brukar du ha mobilen på ljudlös och missa samtal? Med en Venu 2 Plus på handleden kommer det inte hända mer. Tack vare Bluetooth-koppling mellan klockan och mobilen får du smartaviseringar med notiser om inkommande samtal och kan läsa meddelanden, e-post och få larm och kalenderaviseringar direkt på klockans display. Du behöver inte ens ta fram telefonen ur fickan eller kameraväskan för att läsa meddelanden och till och med svara på dem*. Garmin Venu 2 Plus paras ihop med smarphones via Bluetooth och är kompatibel både med iPhone och Android-mobiler. I Garmin Connect-appen i mobilen kan du ställa in precis vilka appar du vill ha aviseringar från.

Garmin Venu 2 Plus är en snygg klocka i klassisk design med smarta funktioner

Lyssna på musik utan mobil

Ladda ner upp till 650 låtar till din klocka, inklusive spellistor från Spotify®, Amazon Music eller Deezer 4, och anslut med trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna på din musik även utan mobiltelefonen i närheten.
* Spotify har alltid varit tillgängligt på telefonen, datorn och surfplattan. Nu kan du även komma åt det på en kompatibel Garmin-klocka med Spotify Premium (abonnemangskostnad tillkommer).

Garmin Pay

Garmin Pay är Garmin egen betallösning som innebär kontaktlös betalning med nästan alla betalterminaler och fungerar med majoriteten av banker i Sverige. Det innebär ett enkelt och smidigt sätt att handla genom att betala med klockan utan att rota efter betalkort i fickan.

Håller koll på hälsan

På baksidan av Venu 2 Plus finns en pulsmätare som kontinuerligt mäter din puls som tillsammans med flera avancerade sensorer känner av dina rörelser och på så sätt kan hålla koll på när du vilar, tränar eller blir stressad och får hög puls. Klockan hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, även då du simmar samt hur du andas under dagen och när du sover. All data använder Garmin-klockan till att räkna dina steg, aktiva och inaktiva minuter, sömnkvalitet, stressnivå, metabolisk ålder och mycket mer. Det ger dig en bättre koll på din hälsa samtidigt som klockan hjälper dig och puschar dig mot ett mer aktivt liv.

Venu 2 Plus kommer med över 25 förinstallerade sportappar för en mängd olika aktiviteter och sporter, både med GPS-spårning och inomhusaktiviteter och kan även erbjuda animerade träningspass på skärmen. Följ med i konditions-, styrke-, yoga-, pilates- och HIIT-pass (högintensiv intervallträning) som finns förinstallerade i klockan och du kan hämta ännu fler träningspass i appen Garmin Connect, eller skapa egna.

Levereras med

 • Garmin Venu 2 Plus
 • Data/laddkabel
 • Dokumentation
* SMS/textsvar endast möjligt på Android-enheter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn