Garmin Forerunner 55, GPS, Black
Garmin Forerunner 55, GPS, Black
Garmin Forerunner 55, GPS, Black
Garmin Forerunner 55, GPS, Black
Garmin Forerunner 55, GPS, Black
Garmin Forerunner 55, GPS, Black
Artikelnummer: 1060306

Garmin Forerunner 55, GPS, Black

Mångsidig löparklocka med lång batteritid

Webblager
Förväntas i webblager 2023-12-28
Butikslager:
  • Upp till 14 dagars batteritid
  • Stressregistrering & sömnövervakning
  • Mäter distans, tempo och hastighet
1 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Garmin Forerunner 55 är den mångsidiga löparklockan som passar både nybörjaren och den erfarna löparen. Den ger dig detaljerad information om hastighet, tempo, puls och andningsfrekvens. Med noggrann GPS-spårning kan du följa din löprunda i realtid och se din utveckling via Garmin Connect-appen. Anpassa din klocka med olika urtavlor och datafält via Connect IQ-appen. Med Garmin Forerunner 55 har du full kontroll över din träning och din utveckling.

Fördelar

  • Upp till 14 dagars batteritid
  • Förinstallerade sportappar
  • Stressregistrering & sömnövervakning
  • Mäter tid, distans, tempo och hastighet
  • Upp till 20 h batteri i GPS-läge

Maximera din träning

Forerunner 55 mäter din stressnivå under hela dagen och varnar dig om du varit stressad under en längre stund. Med pulsmätning och andningsregistrering får du en noggrann överblick över hur ditt tillstånd är i realtid. Detta gör det enklare för dig att planera din träning och maximera resultatet av den. Den avancerade sömnövervakningen visar dig hur natten har varit.

Inbyggda sportappar

En praktisk funktion med Garmin Forerunner 55 är att den har inbyggda sportappar. Genom sportapparna kan du variera din träning med aktivitetsprofilerna för cykling, simning i simbassäng och öppet vatten, banlöpning, crosstrainer, trappmaskin och mycket mer. Klockan är vattenklassad enligt 5 ATM.

Batteritid utöver det vanliga

Med Garmin Forerunner 55 får du en batteritid på upp till 2 veckor i klockläge och upp till 20 timmar i GPS-läge. Ladda mer sällan och slipp oroa dig över en urladdad klocka när du ska ut och träna. Smartaviseringar ger dig full kontroll över vad som händer på kopplade telefonen, utan att behöva ta upp telefonen ur fickan. Du kan även styra din musik via klockan och byta låt på den kopplade telefonen. 

Levereras med

  • Garmin Forerunner 55
  • Garmin-laddare
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK