Aktiv monitorhögtalare 8020DP vit

Genelec Aktiv monitorhögtalare 8020DP vit

Artikelnummer: 1020351
  • Stort ljud i liten högtalare
  • 50 + 50 W uteffekt
  • Intelligent Signal Sensing (ISS™)
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

8020CP – Extremt liten, 2-vägs aktiv närfältsmonitor
Det här är en riktig monitorhögtalare! 8020 har ett otroligt bra ljud för sin storlek. Passar överallt där man behöver en liten högtalare med ett kraftfullt ljud. Här får du en klart kraftigare basåtergivning än hos lillebror 8010. I övrigt gäller givetvis formgjuten aluminiumkonstruktion. Som hos samtliga monitorhögtalare i 8000-serien har 8020C Room Response Controls™ som gör det möjligt att enkelt anpassa högtalarna till placeringen i lyssningsrummet. Praktiska monteringstillbehör underlättar installation i alla situationer. Iso-Pod™ vibrationsisolerande justerbar fot och ett enkelt väggfäste ingår.

Genelec
Varje element i Genelec-högtalarna har en egen anpassad förstärkare och ett noggrant konstruerat elektroniskt delningsfilter. Genelec är självfallet det naturliga valet för kritisk lyssning även i hemmiljö – mycket tack vare många väsentliga innovationer. Genelecs egenutvecklade Directivity Control Waveguide (DCW) möjliggör bred och jämn spridning med en exakt ljudbild I verkliga rum. Room Response Controlsystemet optimerar högtalarens frekvensgång och anpassar den till ditt lyssningsrum. Genelec-högtalarna, som är utvecklade och tillverkade i Finland, kännetecknas av enastående driftsäkerhet och superb byggkvalitet.

Room Response Controls
Alla högtalare i 8000-serien är utrustade med omfattande akustiska kalibreringsfunktioner som låter användaren justera varje enskild högtalare och subbas för optimalt resultat i lyssningsrummet. 

Klarar långa arbetspass
Genelecs professionella arv syns i de material som kabinetten är tillverkade av: formgjuten aluminium och stål. Hållbart, gediget och miljövänligt. Tack vare den integrerade formgivningen, där högtalare och förstärkare är designade som en optimerad enhet, erbjuder Genelecs högtalare och subbasar överlägsen ljudkvalitet, högre ljudtryck samt bättre driftsäkerhet än konventionella passiva högtalare i samma storleksklass.

Säljes styckvis

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.