Genelec

Genelec grundades i slutet på 70-talet med ett tydligt mål att skapa pålitligt, neutralt ljud för monitorering och kritisk lyssning och de har blivit ett av de största varumärkena inom högtalare för studio, professionella sammanhang och hemmabruk. I deras sortiment finns både små och större högtalare, men som alla levererar en fantastisk och ärlig ljudupplevelse. Hos oss hittar du bland annat studiohögtalare och subwoofers. Köp Genelec studiomonitorer direkt online.

46 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Färg
Max höjd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.