Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kulled Center GH2780QD Serie 2

Gitzo Kulled Center GH2780QD Serie 2

Artikelnummer: 1015454
  • 14 kilo maxbelastning trots en låg vikt på 700 gram
  • Hybridkoppling som passar både Arca-plattor och Gitzo C-plattor
  • Separerad panoreringsfunktion
4 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kraftfull kulled
Med denna superlätta kulled kan du arbeta med en utrustning på upp till 14 kg. Kulleden är designad för att vara mycket balanserad vilket även innebär en låg tyngdpunkt, utökad tiltning, kompakthet och ergonomi. Kulleden har även en hybridskoppling som kommer med en platta i Arca-stil men som också är kompatibel med traditionella Gitzo C-plattor.

Du kan lätt fästa plattan med en kamera på kulleden genom att snäppa på den ovanifrån. Detta går mycket fortfare och är enklare att göra än att försöka dra det in från sidan.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.