Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Exklusivt och tåligt kolfiberstativ

Gitzo Stativ Traveler eXact GT1545T Ser.1 Kolfiber

Artikelnummer: 1021229
  • Fäste för 1/4"- och 3/8"-gänga
  • Låssytemet Traveler G-Lock
  • 180 graders viksystem av benen
8 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Detta stativ har ett 180 graders viksystem av benen för att göra användningen mer effektiv. Mittpelaren och huvudet anpassas för att passa mellan benen och på så sätt sparar du mycket utrymme. Utrustad med låssytemet Traveler G-Lock. Stativet rekommenderas för användning med 135 mm objektiv.

Levereras med en axelrem som gör det lätt att bära med stativet.

Fäste för 1/4"- och 3/8"-gänga.

[TEXT1020994805]

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.