Håll din GoPro flytande och lätt att se i vatten!

GoPro Floaty (Hero8 black)

Artikelnummer: 1045927
  • Håller din Hero8 Black flytande i vatten
  • Wrap-around design gör att du har åtkomst till touchskärm, knappar och fästarmar
  • Perfekt för snorkling, surfing eller andra aktiviteter på vatten
  • Klarorange färg gör din GoPro lätt att se och hitta
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Floaty - Flythus till GoPro Hero 8 Black

Floaty låter dig fokusera på att ha roligt när du t.ex. surfar, snorklar eller åker vattenscooter, utan att oroa dig för att din GoPro ska sjunka till havets botten. Huset är utformat för att hålla din Hero 8 Black flytande och väl synlig i det fall att den skulle tappas i vatten. Dessutom ger Floaty extra stötdämpning för din actionkamera, och har en ankarpunkt för extra säkerhet i extrema förhållanden.

Levereras med

  • Floaty
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.