Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Floaty till GoPro Hero 8 Black. Håll din GoPro flytande och lätt att se i vatten.

GoPro Floaty (Hero8 black)

Artikelnummer: 1045927
  • Håller din Hero 8 Black flytande i vatten
  • Wrap-around design gör att du har åtkomst till touchskärm, knappar och fästarmar
  • Perfekt för snorkling, surfing eller andra aktiviteter på vatten
  • Klarorange färg gör din GoPro lätt att se och hitta
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Floaty - Flythus till GoPro Hero 8 Black

Floaty låter dig fokusera på att ha roligt när du t.ex. surfar, snorklar eller åker vattenscooter, utan att oroa dig för att din GoPro ska sjunka till havets botten. Huset är utformat för att hålla din Hero 8 Black flytande och väl synlig i det fall att den skulle tappas i vatten. Dessutom ger Floaty extra stötdämpning för din actionkamera, och har en ankarpunkt för extra säkerhet i extrema förhållanden.

Levereras med

  • Floaty

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.