Gooseneck

GoPro Gooseneck

Artikelnummer: 1011046
269 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
GoPro Gooseneck
Böjbar hals, som ger dig möjlighet att justera kameran så att du kan fånga en mängd av olika perspektiv. Kombinera den med vilket GoPro-fäste som helst, som inkluderar en bas med snabbplatta, eller använd den för sig självt som ett handhållet kameragrepp. Flera Goosenecks kan användas samtidigt för extra längd och flexibilitet.
Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.