Kamerabatteri HL 4LHP motsvarar Canon NB-4L

Hähnel Kamerabatteri HL 4LHP motsvarar Canon NB-4L

Artikelnummer: 306090
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Alltid ett extrabatteri
Att ha ett extrabatteri med sig i kameraväskan är aldrig fel. Ingen vill missa en bild på grund av att batteriet tagit slut.

HL 4LHP motsvarar Canon NB-4L
Laddningsbart Lithium-Ion-batteri för digitalkamera. Lättare och mer kompakt än något annat laddningsbart batteri på marknaden. Tål att laddas upp utan total urladdning (ingen minneseffekt).
Inbyggt elektroniskt IC-skyddssystem som skyddar mot skador vid kortslutning. Ger i de flesta fall mer kraft än tillverkarens originalbatteri.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.