Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HDMI-kabel A-D Micro 2 meter svart

Hama HDMI-kabel A-D Micro 2 meter svart

Artikelnummer: 314723
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

HDMI-kabel A-D Micro 2 meter svart
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
637 SEK
Hama HDMI-kabel A-D Micro
Kabel för anslutning av enheter med HDMI typ A till typ D. HDMI™-kabel för perfekt, högupplösande Ultra-HD-bio-kvalitet 4096 x 2160 (4K) bildpunkter - Guldpläterad kontakt med låga övergångsmotstånd för en säker signalöverföring - Fullt avskärmade audio- och videoledningar för en optimal reducering av elektromagnetiska störningar - Integrerad kanal för överföring av nätverksdata med upp till 100 Mbit/s - 3D-överföring genom utvidgad bandbredd - Ljudsignalen återförs utan extra ljudkabel (ODT, RCA, etc.) - Bandbredd: 340 MHz - Färg: svart - HDMI - micro HDMI - Längd:2.0 m - Överföringshastighet: 10,2 Gbit/s - Max. upplösning: 1080 p

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.