Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativväska 6500W utan inredning

HPRC Stativväska 6500W utan inredning

Artikelnummer: 319748
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
HPCR 6500WE
Denna hårda case från HPRC är perfekt för att bära långa produkter som t ex verktyg, golfklubbor, belysning-foto, och videostativ. Väskan är vattentålig, stötsäker och tillverkad i UV-skyddad resinplast som klarar temperaturer från -40C° till +80C°. Väskan är utrustad med hjul för bekvämare transport, samt tre bärhandtag.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.