Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Modulärt enbensstativ i aluminium med stativfot - 180 cm

Ifootage Enbensstativ Cobra 2 A180 aluminium 4-delat med

Artikelnummer: 1034658
  • Modulär design
  • Tre olika funktioner
  • Smidig hantering
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Modulärt enbensstativ i aluminium med stativfot - 180 cm

Flexibelt enbensstativ med fot för stabil filmning. Ifootage Cobra 2 har en modulär design bestående av en avtagbar kameraplatta, huvudenhet, avtagbar fot och gummifot.

Fördelar:

  • Modulär design
  • Tre olika funktioner
  • Smidig hantering

Modulär och genomtänkt design

Genom den modulära designen kan du använda Cobra 2 som monopod för video med fötter för ökad stabilitet. Som enbensstativ med gummifot för smidigare hantering och mindre volym, samt montera den avtagbara kameraplattan direkt på foten för att få ett väldigt lågt trebensstativ. Ett snabblås för kameran låter dig snabbt ta av kameran från enbensstaivet i en handrörelse, utan att behöva skruva loss kameran. Längden justeras snabbt med 3 olika snäpp-lås.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.