Utställning: Tema Natur

Foto har aldrig varit mer uppmärksammat än det är idag och intresset tycks bara att fortsätta öka. Passionen för fotografi är något som förenar alla oss som jobbar här på Scandinavian Photo. För en del handlar det om tekniskt fulländande, om pixelperfektion, för andra handlar det om känslan av ljudet från avtryckaren på kameran. För någon kan det vara strävan av att fånga en specifik färgton eller föreviga ett ögonblick. Vi har specialister inom alla tänkbara områden som finns redo att hjälpa dig i ditt fotografiska skapande.

FB_Tema Natur-utan-text.jpg

I den här utställningen presenteras fyra fotografer som jobbar hos oss. Deras gemensamma nämnare är natur, men sättet de närmar sig temat skiljer sig markant. Med olika utrustning, tekniker, intressen och drivkrafter har de fångat temat på vitt skilda vis. Scandinavian Photo presenterar natur med fyra olika ansatser. Det storslaget vackra, passionen för tranor, teknikens möjligheter och sporten i att fånga exakt rätt ögonblick. 

Möt Anki, Elisabeth, Mikael och Arne.

Välkommen förbi Stockholmsbutiken och se den kostnadsfria utställningen t.o.m. torsdag 31/10!

Måndag-fredag: 09:00–19:00
Lördag: 10:00–17:00
Söndag: 12:00–16:00


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i vår butik i Stockholm eller i våra Serviceshoppar i Malmö eller Borås. Missa inte heller vår nyhets- och inspirationssida där du hittar inspiration och produkttips som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!


2019-09-20

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.