Utställning: Tema Natur

Foto har aldrig varit mer uppmärksammat än det är idag och intresset tycks bara att fortsätta öka. Passionen för fotografi är något som förenar alla oss som jobbar här på Scandinavian Photo. För en del handlar det om tekniskt fulländande, om pixelperfektion, för andra handlar det om känslan av ljudet från avtryckaren på kameran. För någon kan det vara strävan av att fånga en specifik färgton eller föreviga ett ögonblick. Vi har specialister inom alla tänkbara områden som finns redo att hjälpa dig i ditt fotografiska skapande.

FB_Tema Natur-utan-text.jpg

I den här utställningen presenteras fyra fotografer som jobbar hos oss. Deras gemensamma nämnare är natur, men sättet de närmar sig temat skiljer sig markant. Med olika utrustning, tekniker, intressen och drivkrafter har de fångat temat på vitt skilda vis. Scandinavian Photo presenterar natur med fyra olika ansatser. Det storslaget vackra, passionen för tranor, teknikens möjligheter och sporten i att fånga exakt rätt ögonblick. 

Möt Anki, Elisabeth, Mikael och Arne.

Välkommen förbi Stockholmsbutiken och se den kostnadsfria utställningen t.o.m. torsdag 31/10!

Måndag-fredag: 09:00–19:00
Lördag: 10:00–17:00
Söndag: 12:00–16:00


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!


2019-09-20

Dela

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn