Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Utställning: Tema Natur

Foto har aldrig varit mer uppmärksammat än det är idag och intresset tycks bara att fortsätta öka. Passionen för fotografi är något som förenar alla oss som jobbar här på Scandinavian Photo. För en del handlar det om tekniskt fulländande, om pixelperfektion, för andra handlar det om känslan av ljudet från avtryckaren på kameran. För någon kan det vara strävan av att fånga en specifik färgton eller föreviga ett ögonblick. Vi har specialister inom alla tänkbara områden som finns redo att hjälpa dig i ditt fotografiska skapande.

FB_Tema Natur-utan-text.jpg

I den här utställningen presenteras fyra fotografer som jobbar hos oss. Deras gemensamma nämnare är natur, men sättet de närmar sig temat skiljer sig markant. Med olika utrustning, tekniker, intressen och drivkrafter har de fångat temat på vitt skilda vis. Scandinavian Photo presenterar natur med fyra olika ansatser. Det storslaget vackra, passionen för tranor, teknikens möjligheter och sporten i att fånga exakt rätt ögonblick. 

Möt Anki, Elisabeth, Mikael och Arne.

Välkommen förbi Stockholmsbutiken och se den kostnadsfria utställningen t.o.m. torsdag 31/10!

Måndag-fredag: 09:00–19:00
Lördag: 10:00–17:00
Söndag: 12:00–16:00


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt utrustning och mjukvara för dina behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.se, 0770-771100 eller genom att besöka oss i någon av våra butiker i Stockholm, Mölndal och Malmö. Missa inte heller vår inspirationssida där du kan hitta mer inspiration och produkttips som hjälper dig att bli ännu bättre på att skapa häftiga bilder och videos.

Lycka till!


2019-09-20

Dela

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.