ASUS ProArt – projektor

ProArt_Projector_Header.png

ProArt erbjuder världens första projektor med Calman-verifiering. Det innebär ett stort färgomfång och korrekt färgåtergivning för en inbjudande bildupplevelse.

ASUS ProArt A1

ProArt A1 är världens första Calman-verifierade projektor. Den är fabrikskalibrerad vid leverans för ∆ E < 2 och har en färgrymd som täcker 98% sRGB och Rec.709 som ger dig en korrekt återgivning. LED-lampan uppmäter imponerade 3000 lumens för en ljusstark upplevelse, även i ljusare miljöer. Det gör den till ett perfekt val även för kommersiella bruk, exempelvis museeum eller konstgalleri. Lampan har ett livsspann på upp till 30 000 timmar, det innebär 20 år av tittande vid ett snitt på fyra timmar om dagen. Streama enkelt direkt via din iOS-, Android- eller Windows-enhet.

Fördelar

  • Fabrikskalibrerad och Calman-verifierad
  • Full HD-upplösning
  • Trådlös streaming från iOS. Android och Windows-enheter
  • Minsta avstånd på 1,15m
  • Dubbla HDMI-portar, VGA och RS232
  • 30000 timmar livslängd på LED-lampan
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i 

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn