Omvändningsring 52mm till Canon EOS kamerahus

JJC Omvändningsring 52mm till Canon EOS kamerahus

Artikelnummer: 1013390

Välj diameter

149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ett billigt första steg in i Makrovärlden

Med en omvändningsring kan du montera ditt objektiv bak- och fram vilket gör att du kan komma riktigt nära motivet och kan fotografera makobilder utan att ha ett makroobjektiv. Eftersom objektivet sitter på fel håll och omvändningsringen inte har några kontakter så fungerar inte autofokusen. Fattningen på objektivet spelar ingen roll utan det som är viktigt är att omvändningsringen passar på kameran och att objektivet har rätt filterdiameter.

Passar till:
Canon EOS kamerahus.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.