JJC Omvändningsring 77mm till Nikon F kamerahus

JJC Omvändningsring 77mm till Nikon F kamerahus

Omvändningsring 77mm till Nikon F kamerahus

Artikelnummer: 1013401
WebblagerFinns i webblager
Butik:
179 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ett billigt första steg in i Makrovärlden

Med en omvändningsring kan du montera ditt objektiv bak- och fram vilket gör att du kan komma riktigt nära motivet och kan fotografera makobilder utan att ha ett makroobjektiv. Eftersom objektivet sitter på fel håll och omvändningsringen inte har några kontakter så fungerar inte autofokusen. Fattningen på objektivet spelar ingen roll utan det som är viktigt är att omvändningsringen passar på kameran och att objektivet har rätt filterdiameter.

Passar till:
Kamerahus med Nikon F-fattning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.