LCD-skydd LCP-A7II till Sony A7SII/A7II/A7RII/A7RIII/A7III/A7C/FX3 2-pack

JJC LCD-skydd LCP-A7II till Sony A7SII/A7II/A7RII/A7RIII/A7III/A7C/FX3 2-pack

Artikelnummer: 1030858
69 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Reptåligt skärmskydd till din Sony A7SII/A7II/A7RII/A7RIII/A7III/A7C/FX3, som skyddar mot repor, motverkar reflexer och förekomsten av feta fingeravtryck - allt för en mer tydlig återgivning. Den smarta siliconytan gör den mycket lätt att fästa och ta bort. Denna vara levereras i pack om 2 st.


Passar till Sony A7SII/A7II/A7RII/A7RIII/A7III/A7C/FX3
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.