Gorillapod 500 Action

Joby Gorillapod 500 Action

Artikelnummer: 1041094
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Joby Gorillapod 500 Action

Litet och lätt stativ för GoPro Session, Hero- och Fusion modellerna, tack vare sitt stiftfäste och långa tumskruv (GoPro-fäste). Stativet har tre ledade ben som du kan fästa på stolpar, bommar, staket eller runt träd. De gummerade greppringarna ger en bra fäst yta.

Fördelar

  • Gummiklädda ringar och fötter ger stabilitet och bra fäste
  • Använd den som stativ eller handgrepp
  • Litet och kompakt

Levereras med

  • Joby Gorillapod 500 Action

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.