Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp VG-B50AM till Sony A550/A500/A580

Jupio Batterigrepp VG-B50AM till Sony A550/A500/A580

Artikelnummer: 1033399
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Jupio Batterigrepp motsvarande VG-B50AM till Sony A550/A500/A580

Jupio JBG-S002 är utrustat med samma uppsättning reglage som orignalgreppet för ökad funktion vid fotografering med kameran i vertikalt läge. Batterigreppet använder ett eller två stycken NP-FM500H batterier.

Levereras med:

  • Batterigrepp JBG-S002
  • Släde för kamerabatterier
  • Fjärrkontroll

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.