Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare 8x28 FMC

Kamakura Kikare 8x28 FMC

Artikelnummer: 306749
2 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kamakura 8x28 FMC
En liten och nätt vattentät minikikare som lätt kan stoppas ner i fickan. Trots det lilla formatet har den samma höga kvalitet som de större kikarna i denna serie.Med faskorrigerande prismor och antireflexbehandlad
optik ger den en behaglig bild med utmärkt skärpa. De justerbara ögonmusslorna ger hög komfort och bra
synfält, även om du bär glasögon.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.