Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LC-A+ med 32/2,8 objektiv

Lomography LC-A+ med 32/2,8 objektiv

Artikelnummer: 1005712
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Lomo LC-A+
Lomo LC-A+ är analog, klassisk kompaktkamera, med rysk 32mm Minitar glasoptik, som ger fantastiska och konstnärliga bilder med hög färgmättnad, kontrast och vinjettering. Den har samma storlek, utseende och hantering som den ursprungliga Lomo LC-A. Nya funktioner på LC-A + är bland annat: multiexponeringar, utökade ISO-inställningar (upp till 1600), filmfönster och uttag för standard trådutlösare.

Lomo LC-A+ är en kamera med exponeringsautomatik, så den är mycket enkel att använda. Det enda man behöver göra är att ställa in avståndet till motivet (med spaken vid objektivet) och trycka på avtryckaren! Sen snurrar man på frammatningsvredet för att göra kameran klar för nästa bild. Kameran har även standard blixtsko, så att man kan montera t.ex en kamerablixt om man vill plåta inomhus eller i dåligt ljus.

I botten på kameran så finns standard 1/4" gänga för montering på t.ex kamerastativ. Kameran är avsedd för vanlig 135-film, som finns både som svart/vitt och färgfilm (dia eller negativ).
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.