Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batteri 4S till Ronin M/MX 1580 mAh

DJI Batteri 4S till Ronin M/MX 1580 mAh

Artikelnummer: 1033875
1 045 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Batteri 4S till Ronin M/MX

Reservbatteri till Dji Ronin-M/MX. Se till att alltid ha med ett laddat extrabatteri så slipper du onödiga avbrott och irritation. Batteriet har en kapacitet på 1580mAh, en spänning på 14,4V och en mängd energisparfunktioner. Fulladdat batteri kan köras i max tre timmar.

OBS. Måste laddas med den den andra generationens laddare för Roning M (part 29) Kan inte laddas med den första generationenes laddare som medföljde Ronin M fram till December 2015.

 

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.