Gimbals

En gimbal är en typ av hållare eller stativ för kameran med kardanupphängning som automatiskt korrigerar små skakningar och vibrationer så att du kan filma med jämna och följsamma rörelser. De fungerar som en fysisk bildstabilisator helt enkelt. En gimbal är ett väldigt enkelt sätt att sätta en professionell prägel på dina filmer, oavsett om det är till sociala medier eller företaget. Köp gimbal till systemkamera, mobiltelefon eller professionella kameror med inbyggd gimbal hos oss på SP, online eller i butik. Vi har gimbals från DJI, Moza och Zhiyun med flera.

Filtrering
  Visar 93 produkter
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn