Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon - 5DS/R Trade-in

Byt in din gamla kamera och få 4.000,- extra när du köper en Canon 5DS eller 5DS R!

När du byter in din gamla systemkamaera, oavsett märke eller modell, får du 4.000,- extra i inbytesbonus när samtidigt köper en Canon 5DS eller 5DS R.

Konakta din närmaste butik, maila oss på info@scandinavianphoto.se eller ring oss på 0770-771100 för att ta del av erbjudandet.

Kampanjen gäller f.o.m. 2019-02-01 t.o.m. 2019-07-31. Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

 

2 produkter
Visa som
Sortera efter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.