OB-4 kampanj

Just nu har vi extra bra pris på OB-4, den magiska radion från teenage engineering. OB-4 är en bärbar hifi-radio med line-in, trådlöst ljud och en uppgraderad design av den traditionella FM-radion. Den läser in allt du spelar på ett två timmars loopband, vilket gör att du kan spola tillbaka och remixa precis hur du vill – oavsett vad du lyssnar på.

OB-4 finns i sju olika färger – vilken väljer du?

Denna kampanj pågår till och med den 12 maj 2024 och gäller utvalda produkter så länge lagret räcker. Köp din högtalare online eller besök oss i butik för att se vårt utbud.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn