Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Polarisationsfilter cirkulärt 86mm

Kenko Polarisationsfilter cirkulärt 86mm

Artikelnummer: 1011604

Välj diameter

2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Polarisationsfilter används för att ta bort reflexer från blanka ytor som t.ex. vatten, fönsterrutor etc. Det är också effektivt vid all slags färgfotografering. Filtrets egenskaper ger då bilden bättre briljans och kontrast ocht styr blåheten i en himmel, så att du kan få en fin kontrast mellan himel och moln. Genom att vrida filtret kan du variera effekten. Störst effekt får du vid 90 graders vinkel mot solen. Du kan då få himlen riktigt vykortsblå.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.