Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Genesis XD33 10x33 DCF grön

Kowa Kikare Genesis XD33 10x33 DCF grön

Artikelnummer: 1031978
12 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kowa Genesis XD 10x33 DCF

Kowa Genesis XD DCF-serien är utvecklad för att ge en tydlig klar bild utan några färgförskjutningar, sk kromatisk aberration. Alla kikare i serien är vattentäta och kvävefyllda för att kunna användas i extrema förhållanden.

Fördelar:

  • 2x2XD linser motverkar kromatisk aberration
  • C3 coating ger ljusstyrka och klarhet
  • Vattentät och kvävefylld

2x2 XD linser

Med totalt 4st linser med eXtra-low Dispersion glas fokuseras alla ljusets våglängder på samma plats, vilket reducerar den kromatiska aberration som gärna uppstår i enklare linselement.

C3 Coating

Med en speciell coating på Schmidt-pechan takkantsprismat ökar reflektionen i prismat och då även ljusstyrkan och klarheten på bilden.

Vattentät

Chassit är klätt i en gummiklädsel för bra grepp. Självklart är kikaren vattentät och kvävefylld för användning i tuffa miljöer.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.