Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

105mm f/2 STF till Canon

Laowa 105mm f/2 STF till Canon

Artikelnummer: 1031852
  • Soft Trans Focus ger extra mjuk bakgrund
  • Perfekt porträttobjektiv
  • Anpassat för fullformat
7 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

LAOWA 105mm f/2,0 T/,35 Smooth Trans Focus till Canon

Ljusstarkt kort tele med fokus på bakgrundsoskärpa, perfekt för porträtt där du vill ha bakgrunden mjuk och krämig.

Smooth Trans Focus (STF) är en mekanisk lösning för att få ännu mjukare och finare bakgrundsoskärpa. Med T-ringen används ett apodisationselement, ungefär som ett ND-filter i bländaren. Övergången från ljust till mörkt blir mjukare, vilket också resulterar i en krämigare bakgrundsoskärpa och mindre skarpa kanter i bakgrunden. F-Ringen används som vanligt, men dessa bör inte användas samtidigt.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.