105mm f/2 STF till Nikon

Laowa 105mm f/2 STF till Nikon

Artikelnummer: 1031853
  • Soft Trans Focus ger extra mjuk bakgrund
  • Perfekt porträttobjektiv
  • Anpassat för fullformat
7 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

105mm f/2 STF till Nikon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
8 018 SEK

Ljusstarkt kort tele med fokus på bakgrundsoskärpa, perfekt för porträtt där du vill ha bakgrunden mjuk och krämig.

Smooth Trans Focus (STF) är en mekanisk lösning för att få ännu mjukare och finare bakgrundsoskärpa. Med T-ringen används ett apodisationselement, ungefär som ett ND-filter i bländaren. Övergången från ljust till mörkt blir mjukare, vilket också resulterar i en krämigare bakgrundsoskärpa och mindre skarpa kanter i bakgrunden. F-Ringen används som vanligt, men dessa bör inte användas samtidigt.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.