Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Laowa

Köp objektiv från Laowa hos oss! Hos oss kan du köpa objektiv för både APS-C, fullformat och Micro 4/3 som passar Sony, Panasonic, Olympus, Nikon, Canon, FUJI X och DJI. Vi har ett brett utbud av Laowas produkter för både professionella användare och nybörjare, online och i våra butiker.

27 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Fast/Zoom
Max bländare f/
Objektivfattning
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd fast
Bildstabilisering
Objektivtype
Objektivegenskaper
Autofokus
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.