Laowa 25mm f/2,8 2,5-5x Ultra Macro till Nikon Z
Artikelnummer: 1049544

Laowa 25mm f/2,8 2,5-5x Ultra Macro till Nikon Z

Vidvinkelmakro med spännande och nya bildmöjligheter

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Manuellt fokuserat makroobjektiv för fullformat (passar även APS-C)
  • Förstorar motivet mellan 2,5x och 5x
  • Hög optisk kvalitet
6 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Vidvinkelmakro med spännande och nya bildmöjligheter

Laowa 25mm f/2,8 2,5-5x Ultra Macro är ett makroobjektiv med vidvinkel för dig som vill ta närbilder med högre avbildningsskala än 1:1. Objektivet är renodlat makro, och har inte möjlighet att fokusera på längre avstånd. I gengäld ger det istället förstoringsgrader från 2,5x ända upp till 5x, som ger dig möjlighet att skapa spännande och nya bilder!

Fördelar

  • Manuellt fokuserat makroobjektiv för fullformat (passar även APS-C)
  • Förstorar motivet mellan 2,5x och 5x
  • Hög optisk kvalitet
  • Konstruktion i metall
  • Mekanisk bländarring

Konstruktion i metall med mjuk fokusring

Objektivet är litet och lätt på endast 400 gram och tecknar ut till fullformat. Det kan även användas på kameror med bildsensor i APS-C-format. Fokuseringen och bländarinställningen sköts manuellt. Konstruktionen är i metall och har en mjukgående fokusring som ger mycket exakt kontroll över skärpan.

Hög skärpa redan vid full bländaröppning

Objektivet är optimerat för fotografering på mycket nära avstånd. Objektivtuben är smal och arbetsavståndet mellan frontlins och motiv är 45 mm vid 2x och 40 mm vid 5x förstoring. Tack vare den vidvinkliga konstruktionen ger det också större skärpedjup än andra makroobjektiv med liknande förstoringsgrad. Den optiska designen består av åtta linser arrangerade i sex grupper, inklusive en lins av ED-glas (Extra low Dispersion) för att motverka kromatisk aberration. Objektivet ger mycket hög skärpa över hela bilden redan vid full bländaröppning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.