Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro till Sony FE
Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro till Sony FE
Artikelnummer: 1038823

Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro till Sony FE

25mm f/2,8 Ultra Macro till Sony FE

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Supermakro med 2,5x till 5x förstoring
 • Anpassat för fullformat
 • Förhållandevis lång arbetsavstånd
5 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Macroobjektiv med 2.5x till 5x förstoring

Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro är ett objektiv med exceptionellt hög förstoringsgrad. Detta ger möjligheten avbilda små motiv i väldigt kraftig förstoring. Optiken är tillverkad för att fota extremt små produkter.

Fördelar:

 • 2.5x till 5x förstoring
 • Passar fullformatskameror
 • 40 till 45mm arbetsavstånd
 • Långt skärpedjup
 • ULD-element motverkar kromatisk aberration och färgblödningar
 • Coating motverkar interna reflektioner och spökeffekter
 • Robust design

2.5x till 5x förstoring

Med 2.5x till 5x förstoring så har du möjligheten att avbilda motiv upp till 5x så stora på sensorn som i verkligheten. Detta ger dig möjligheten till väldigt hög förstoring av små motiv som smycken, insekter, maskindelar men också att avbilda väldigt små abstrakta mönster från till exempel blad.

Passar fullformatskameror

Objektivet är anpassat för fullformatskameror men fungerar även på kameror en APS-C sensor.

40 till 45mm arbetsavstånd

Arbetsavståndet är avståndet mellan objektivets frontlins och motivet. Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro har ett arbetsavstånd på 40 till 45mm vilket är förhållandevis mycket för ett objektiv av den här typen. Det längre arbetsavståndet ger dig möjligheten att belysa motivet på ett sätt som annars kan vara utmanande. Objektivets unika form med en ovanligt liten frontlins bidrar också till att underlätta ljussättningen. Närgränsen är avståndet ifrån sensorn till motivet.

Långt skärpedjup

En brännvidd på 25mm är ovanligt bred för att vara ett macroobjektiv. Den breda bildvinkeln bidrar både till ett lite annorlunda perspektiv och även till ett längre skärpedjup, något som kan vara skönt vid macrofotografering då skärpedjupet ofta är så kort att det vara svårt att se motivet.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.