Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

7,5mm f/2 till Micro 4/3

Laowa 7,5mm f/2 till Micro 4/3

Artikelnummer: 1033831
  • Vidvinkel till Micro 4/3
  • Motsvarar 14 mm
  • Ljusstarkt, perfekt för nattfoto, landskap och interiör
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

7,5mm f/2 till Micro 4/3
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
6 618 SEK

Supervidvinkel med bra ljusstyrka för Micro 4/3

Laowa 7,5mm f/2,0 är en raktecknande supervidvinkel som motsvarar 15mm på en fullformatskamera. Med sin breda bildvinkel och höga ljusstyrka passar Laowa 7,5mm f/2 perfekt för storslagna landskap, arkitektur, interiör och astro-fotografering.

Fördelar:

  • Motsvarar 15mm
  • Ljusstyrka f/2
  • Bländarring och fokusring
  • Väldigt kompakt
  • 46mm filtergänga

Objektivet är helt manuellt har är utrustat med både fokus- och bländarring. Det ger inte heller någon EXIF-information till kameran.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.