Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Magic Format Converter Canon till Fuji GFX 50S

Laowa Magic Format Converter Canon till Fuji GFX 50S

Artikelnummer: 1038343
4 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Använd fullformatsobjektiv på en GFX50s utan vinjettering

Laowa Magic Format Converter är en konverter med linselement som gör att ett objektiv anpassat för en fullformatskamera med en sensor på 24x36mm kan täcka hela bildytan på din Fujifilm GFX50s vilket gör att du slipper vinjetteringen som i vanliga fall uppstår.

Fördelar:

  • Använd 24x36mm objektiv på en mellanformatskamera
  • Utnyttja hela bildsensorn
  • Få en bredare bildvinkel
  • Slipp vinjettering

Specifikt för Canon:

  • Adaptern fungerar bäst med manuella objektiv som har mekanisk bländarring. Då adaptern saknar elektronik går det inte att justera bländaren på Canons EF-objektiv.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.