Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fondkit Solo 3 meter

Lastolite Fondkit Solo 3 meter

Artikelnummer: 1002591
3 049 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Fondkit Solo 3 meter
Clamp Studioklämma 10 cm
Hållare Solo för belysningsstativ
4 488 SEK
Fondkit Solo 3 meter
Förlängningsdel 2 meter till Solo bakgr.stat. 4met
Rocksolid A Spring Clamp 2
3 977 SEK

Lastolite Solo 3 meter

Portabel upphängning av fotobakgrunder med max bredd 3 meter. De bägge hållarna för bommen är vinkelbara vilket gör hanteringen enkel, snabb och säker när bakgrunden ska höjas eller sänkas. Istället för att steg för steg höja varje sida på bakgrundsstativet, kan man med Solo systemet reglera höjden i större steg utan att det blir vingligt. Alla som någon gång försökt sig på att montera en rulle bakgrundspapper på ett bakgrundstativ utan hjälp, vet vad vi talar om.

Levereras med:
Väska

 

OBS! Bakgrundspapp eller tyg säljs separat.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.