Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljustält ePhotomaker Kit

Lastolite Ljustält ePhotomaker Kit

Artikelnummer: 43130
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Ephotomaker är designad för dig som säljer produkter på internet och vill förbättra bilderna. En tydlig bild kan vara skillnaden mellan att sälja eller inte sälja en produkt. Ephotomaker är konstruerad med ett tyg som diffuserar och ger ett mjuktljus på den ena sidan och med en inbyggd reflektor som lättar skuggpartierna, på den andra sidan. Allt du behöver är en ordinär ljuskälla i form av en skrivbordslampa eller ett norrfönster.

E-photomaker small kit rekommenderas för motiv i storleken 35 cm i basen 35 cm i höjd och 20 cm i den övre delen.

Levereras med:
Ephotomaker kit inkluderar ett gråkort (Ezybalance) som garanterar korrekt exponering och ett litet bordsstativ till din kamera så att du inte får suddiga bilder pga kameran rör sig.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.