Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reflexskärm 95cm silver/guld

Lastolite Reflexskärm 95cm silver/guld

Artikelnummer: 43032
  • Guldsidan ger ett varmare ljus än en silvrig
  • Lätta upp skuggor och mörka partier i bilden
  • Skapa snygga catchlights i ögonen på den du fotar

Välj diameter

995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Reflexskärm med silver och guldsida 

Reflexskärmar används för att ta bort skarpa kontraster och ge ett mjukt och jämnt ljus över motivet. De finns i olika storlekar och färger beroende på vad du ska fota och vad du vill uppnå för resultat. En guldig reflexskärm ger t.ex. ett varmare ljus än en silvrig. Alla reflexskärmar har två sidor med två olika färger tex vit/silver.

Fördelar

  • Finns i storlekarna 30, 50, 75, 95 och 120cm
  • Reflektera och forma ljuset
  • Skapa snygga catchlights i ögonen på den du fotar
  • Lätta upp skuggor och mörka partier i bilden

Använd reflexskärm för lätta upp skuggor

Reflexskärmar kan användas som diffuser till blixtar, fastljus och befintligtljus utomhus. De används ofta vid bland annat porträttfotograferingar och är mycket smidiga att ta med sig, de viks ihop på ett speciellt sätt och stoppas ner i ett fodral.

Levereras med
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.