Lastolite Reflexskärm 50cm silver/vit

Reflexskärm 50cm silver/vit

Artikelnummer: 43013
  • Lätta upp skuggor och mörka partier i bilden
  • Skapa snygga catchlights (blänk) i ögonen på den du fotar
  • Färgneutrala och tåliga ytor som reflekterar ljuset
  • Lastolite byter namn till Manfrotto – samma produkter i ny förpackning! Skiftet sker successivt, produkter kan levereras med Lastolite- eller Manfrotto-förpackning

Välj variant

499 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Förväntas i webblager 2022-02-11
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Reflexskärmar används för att ta bort skarpa kontraster och ge ett mjukt och jämnt ljus över motivet. De finns i olika storlekar och färger beroende på vad du ska fota och vad du vill uppnå för resultat. Denna reflexskärmen har en silvrig sida som ger en starkare reflektion och passar bra när du arbetar i skugga eller i studio medan den vita passar bra när du vill ha mildare effekt.

Fördelar

  • Reflektera och forma ljuset
  • Skapa snygga catchlights i ögonen på den du fotar
  • Lätta upp skuggor och mörka partier i bilden

Smidigt tillbehör som lyfter det mörka i dina bilder

Reflexskärmar kan användas till blixtar, fastljus och befintligtljus utomhus. De används ofta vid bland annat porträttfotograferingar och är mycket smidiga att ta med sig, de viks ihop på ett smidigt sätt och stoppas ner i ett fodral. Reflexskärmar kan du hålla i handen, be någon hålla eller montera på ett stativ med hjälp av en reflexskärmshållare (ingår ej, se passande tillbehör).

Levereras med

  • Manfrotto reflexskärm silver/vit
  • Fodral till reflexskärm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.