Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Ezybox II Octa 102 cm

Lastolite Softbox Ezybox II Octa 102 cm

Artikelnummer: 1002163
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Lastolite Ezybox II Octa
Lastolite Ezybox II Octa 102 cm softbox passar till systemkamerablixtar, Elinchrom Quadra samt de flesta fabrikat av studioblixtar. Octa sofbox ger ett "mjukt, stort" ljus med snygg övergång mellan ljus och skugga. Octa formen ger en rund reflex i ögon etc vilket är uppskattat vid porträttfotografering. Softboxen är enkel att montera och packa ihop vilket gör den enkel att ta med överallt där man vill ha studioljus.

Köp till hållare till din Ezybox II för montering av upp till två st kamerablixtar (se tillbehör).
För montering av Elinchrom Quadra behövs hållaren samt en spigo/gängad tall (LA-2705).
För använding av studioblixt tillsammans med Ezybox II finns ett stort utbud av adapterringar för olika blixtfabrikat.

Ezybox II Octa 102 cm levereras i ett kompakt fodral, när softboxen sedan monteras upp krävs endas 4 st pinnar för att hålla den uppspänd. Stabiliteten i Ezybox II kommer från insydda metallramarna, en patenterad Lastolite konstruktion.

Ezybox II - Octa Large (A) 117cm, (B) 102cm, (C) 120cm, (D) 112cm, (E) 66cm

OBS
Hållare för blixt säljs separat. Se tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.